menu van de chef

Remoulade van knolselder met inkvis, gamba met sorbet granny smith en creme van wasabi

~~~

Snede van fazant met appel, granberry, witloof, peterselie wortel en huisgemaakte kroket

of

Vis van de dag met purree, wintergroenten en dijonaisesaus

~~~

Millefeuille van vanille parfait en mango parfait/afgewerkt met mango anglaise en atsina cress

of

kaasbordje met aangepast brood (supl)

€50,00 – zonder aperitief, drank en koffie

Côte à l’os menu

scampi in Italiaanse tomatensaus

~~~~

côte à l’os met frieten, seizoensalade en pepersaus

~~~~

dessert van de chef

of

kaasbordje met aangepast brood (€7,00 supl.)

€50,00 – zonder aperitief, drank en koffie

Om iedereen te kunnen bedienen zonder lang wachten zullen wij op zaterdag en zondagmiddag het 3-gangen menu niet serveren. Wij hopen op uw begrip

Om onze keuken en bediening vlot te laten verlopen vragen we u , vanaf 6 pers.

 ons degustatie menu  te degusteren of  à la carte zoveel mogelijk beperken tot dezelfde gerechten .

In geval van allergenen kan u zich wenden tot de uitbaters Sandy of Yves. Laat het ons tijdig weten!
Opgelet: de samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Reserveren
Terug naar menu’s