menu van de chef
Remoulade van knolselder met inkvis, gamba met sorbet granny smith en creme van wasabi
~~~
Snede van fazant met appel, granberry, witloof, peterselie wortel en huisgemaakte kroket
of
Vis van de dag met purree, wintergroenten en dijonaisesaus
~~~
Millefeuille van vanille parfait en mango parfait/afgewerkt met mango anglaise en atsina cress
of
kaasbordje met aangepast brood (supl)
€50,00 – zonder aperitief, drank en koffie
Côte à l’os menu
scampi in Italiaanse tomatensaus
~~~~
côte à l’os met frieten, seizoensalade en pepersaus
~~~~
dessert van de chef
of
kaasbordje met aangepast brood (€7,00 supl.)
€50,00 – zonder aperitief, drank en koffie
Om iedereen te kunnen bedienen zonder lang wachten zullen wij op zaterdag en zondagmiddag het 3-gangen menu niet serveren. Wij hopen op uw begrip
Om onze keuken en bediening vlot te laten verlopen vragen we u , vanaf 6 pers.
ons degustatie menu te degusteren of à la carte zoveel mogelijk beperken tot dezelfde gerechten .
In geval van allergenen kan u zich wenden tot de uitbaters Sandy of Yves. Laat het ons tijdig weten!
Opgelet: de samenstelling van de gerechten kan wijzigen.