ONZE KAART Van 12 oktober tot 23 december 2019 tussen tijds kunnen gerechten veranderen daar wij met winterseizoen producten werken,

TAPAS / VOORGERECHTEN

Bord inktvis ringen met dipsaus € 15,00

Bord huis bereide chicken fingers met dipsaus € 15,00

Bord v/d chef op zijn winters € 25,00

Escargot met huis bereide kruidenboter 6 stuks € 10,00

Oesters natuur 6 stuks € 22,00

Warme camembert met brood € 18,00

Scampi met Italiaanse tomatensaus € 18,00

chili con carne met brood € 16,00

chili sin carne (vegetarisch) met brood € 12,00

HOOFDGERECHTEN

Escargot in huis bereide kruidenboter met brood 12 stuks € 18,00

Côte à l’os met handgesneden frieten en seizoensalade € 75,00/ 2pers

Varkenswangen met wintergarnituur € 25,00

Stoofpot van fazant,puree en wintergroenten € 28,00

Steak met pepersaus , frietjes en salade € 30,00

Garnaal en Kaaskroket frieten en seizoensalade € 20,00

Zeebrugse slibtongen meuniere,puree of frieten wintergroenten € 35,00

Visgerecht v/d dag € dagprijs

suplement : frieten € 2,50

DESSERTS

Assortiment kaasbord met aangepast brood en kompot van kweepeer € 12,00

( kazen geselecteerd door Anuschka van ZOT VAN KAAS in Zottegem )

Tarte tatin met appels en vanille ijs € 10,00

Dame blanche € 9,00

Huisgemaakte chocolade mousse € 9,00

Fruit bord € 8,50