suggestiemenu

Aperitief bordjes en voorgerechtjes

Bordje met Italiaanse ham € 15,00

Bordje met gefrituurde hapjes met dipsausje € 18,00

Bordje met Spaanse groene en zwarte olijven € 10,00

Aperitief bord v/d chef € 26,00

Gazpacho van groene tomaat, krokant van ajuin,tempura van langoustine

afgewerkt met basilicum slagroom € 25,00

Kaas en garnaal kroket , frisse salade € 18,00

Salades

Opgevulde tomaat met hand gepelde garnalen € 45,00

Gegrilde gamba’s met salade en fijne kruidenolie € 35,00

U kan een keuze maken uit frieten , aardappel of brood dat we serveren bij onze salades

 

                     

Hoofdgerechten

Entrecote natuur of met pepersaus, pomme allumettes, frisse salade

€ 30,00

Cote à los met frieten, salade

€ 75,00 /2 pers.

Steak tartare op laatst moment gedraaid

€ 28,00

Kort gebakken tonijn met fijne kruidenolie,frisse salade, gebakken aardappel

€ 32,00

Gepaneerde kabeljauw met pomme allumettes,tartaar mayonaise en salade

€ 32,00

                                                                

Desserts

Ijsgekoelde mascarpone met griekse yoghurt,opgelegde kersen en oreo koek

€ 10,00

Dame Blanche

€ 9,50

Vanille ijs met aardbeien

€ 10,00

sorbet v/h huis met seizoenfruit

€ 9,00

Assortiment kaasbord

€ 12,00

Reserveren
Terug naar menu’s