suggestiemenu

VOORGERECHTEN 

Gemarineerde asperge – fromage blanc – gerookte paling – radijs – Belgische Kaviaar

€ 25,00

Aperitief bord v/d chef per 2 pers,

€ 26,00

Zeewolf filet – zeekraal – sabayon dragon

€ 23,00

garnaal – kaaskroket – salade

€ 18,00

                     

HOOFDGERECHTEN

Lamsfilet – zoete aardappel – courgette – tarwe – tomaat

€ 32,00

cote à los – friet – salade – pepersaus

per 2 pers. / € 75,00

Steak – friet – seizoensalade

€ 30,00

pasta v/ d chef

€ 30,00

Zeewolffilet – asperges – zeekraal – champagnesaus

€ 32,00

Gepaneerde zalm – zwarte sesam – courgette – tarwe – tomaat –

champagnesaus

€ 32,00

                                                                

DESSERTS

warme boterham gevuld met chocolade – vanille ijs – mango

€ 10,00

Assortiment kaasbord met aangepast brood

€ 12,00

Dame blanche

€ 9,50

Pannenkoek met suiker

€ 8,00

Normandische pannenkoek

€ 10,00

Huisgemaakte sorbet met seizoen fruit

€ 9,50

Reserveren
Terug naar menu’s