Onze kaart vanaf 11 januari. Tussentijds kunnen gerechten veranderen aangezien wij steeds met verse winterseizoen producten werken. 

VOORGERECHTEN

Charcuterie bord – €20,00

Bord Spaanse serrano Ham – €20,00

Escargot met huisbereide kruidenboter – 6 stuks – €10,00

Escargot met huisbereide kruidenboter – 12 stuks – €18,00

Oester Gillardeau – 6 stuks – €19,50

Garnaal korket – 2 stuks – €18,00

Kaaskroket – 2 stuks – €15,00

Warme Zwitserse raclette kaas / aardappel / ajuin / spek – €20,00

Velôute van knolselder Sint Jackobsvrucht / ajuin / spek afgewerkt met cremè tartufata – €18,00

~~~~

HOOFDGERECHTEN

Gegrilde kreeft met huisgemaakte kruidenboter / champignon / gebakken aardappel – €45,00

Côte à l’os / frieten / seizoenssalade – 2personen – €75,00

Steak wit blauw – natuur of pepersaus – €30,00

Hertenkalf / wintergarnituur / creme van aardpeer – €34,00

Pasta pesto / inktvis / langoustine / zwarte look / honingtomaat / basilicumolie – €32,00

Zuurkool op wijze van de chef – €28,00

Gebakken tong met coquille en langoustine / friet / seizoenssalade – €32,00

~~~~

DESSERTS

Gebakken appel met speculaas op grootmoeders wijze met vanille ijs – €10,00

Pannenkoek met suiker en boter – €8,00

Normandische pannenkoek afgeblust met calvados – €10,00

Brownie met basilicum parfait / limoen / citroen verbena – €10,00

Assortiment kaasbord met aangepast brood (kazen geselecteerd door Anuschka van ZOT VAN KAAS in Zottegem) – €12,00

~~~~

ADRES

Leopold III straat 1
9620 Zottegem (Elene)

T. +32(0)9 360 12 94
F. +32(0)9 361 08 03
info@indengroenenhond.be

OPEN

Open op maandag, dinsdagmiddag, vrijdag, zaterdag & zondag

Gelsoten op dinsdagavond, woensdag en donderdag

Wenst u als grote groep te reserveren op een sluitingsdag? Aarzel niet om ons te contacteren – 09 360 12 94

NIEUWSBRIEF

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA